Interne

Bild recomanda statiunea Predeal

Bild recomanda statiunea Predeal

Sunteti in cautarea unui unui chilipir pentru vacanta de iarna? Merita sa mergeti la schi in Europa de Est, deoarece aici sunt hoteluri considerabil mai ieftine decat in Alpi. Cel mai ieftin este la Predeal, statiune in care pretul mediu de cazare pe noapte in camera dubla este de 55 de euro, in luna ianuarie, arata un top in care au fost incluse 25 de statiuni montane in functie de pretul la cazare, realizat de publicatia germana Bild.
Predeal este cea mai ieftina destinatia de iarna din Europa dupa costurile de cazare, inchiriere a echipamentelor de schi, snowboard si pretul alimentelor, potrivit unui clasament intocmit de cotidianul german Bild.
„Esti in cautarea unui chilipir pentru sporturile de iarna?” asa isi incep autorii articolul. De asemenea, jurnalistii ii indeamna pe vanatorii de chilipiruri sa mearga la schi in Europa de Est, deoarece costurile de cazare sunt mult mai reduse decat cele din Alpi.
Statiunea Predeal ofera cele mai avantajoase locuri de cazare din Europa, camerele de hotel duble pornind de la 55 de euro.
Un alt motiv pentru care Predeal se afla pe primul loc este si costul redus, in comparatie cu alte statiuni din Europa, pentru inchirierea unui echipament de schi, a unui snowboard si costul alimentelor, scrie Adevarul.ro.
Romania a mai intrat in top si cu Poiana Brasov, care ocupa locul 5 in clasamentul intocmit de nemti. Pretul mediu platit pentru camerele de hotel este de 95 de euro.
Sunt si statiuni de schi din Polonia si Bulgaria care atrag atentia iubitorilor de sporturi de iarna prin preturi mici. Cei de la Bild scriu despre locuri ca Bansko (Polonia) care au partii asemanatoare si concureaza cu statiunile din Austria, Elvetia si Franta. Cele mai mari preturi pe partie sunt in Elvetia, in hoteluri precum Nobel St Moritz sau Gstaad unde pentru o noapte de cazare se plateste circa 422 de euro intr-o camera dubla standard.
In Germania, cele mai bune preturi la cazare sunt in statiunea Winterberg cu un pret mediu pe noapte de camera de 139 de euro.
Sursa: www.hotnews.ro .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co