Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Bucurestiul, invadat de spanioli

Bucurestiul, invadat de spanioli

Bucureştiul a fost invadat de suporterii celor doua echipe spaniole care isi vor disputa un titlu important pe stadionul de 5 stele din Romania! Aproape 30 de mii de spanioli ai celor două echipe care vor juca finala Europa League au început inca de ieri petrecerea pe străzile capitalei. Au scandat numele echipelor cu fularele în mână, în centrul vechi al capitalei. Pentru unii dintre ei, distracţia a continuat în preajma româncelor frumoase, în cluburi.

Inca 60 de chartere şi 5 avioane au aterizat astazi pe aeroportul Henri Coandă. Autorităţile au decis să transforme una din piste în parcare pentru a putea găzdui toate aeronavele.

Suporterii au două zone special amenajate în care pot urmări imagini cu Bucureştiul şi se pot juca pe simulatoare de fotbal. Astazi, în jurul orei 18:00, suporterii s-au indreptat spre stadion, iar de la ora 20, cei care vor sa urmareasca finala in aer liber o pot face in Piaţa Constituţiei.

RATB a înfiinţat linii speciale de autobuze cu ocazia finalei Europa League 2012 ce se va desfăşura pe Stadionul Arena Naţională. Astfel va fi asigurat transportul suporterilor între Aeroportul Henri Coandă, zonele special amenajate din centrul Capitalei ‘’FAN ZONE” şi Stadionul Arena Naţională.

Atentie soferi traficul va fi restricţionat în zona stadionului ‘Arena Naţionalã’ începând cu ora 21,45, când se va desfãşura Finala Europa League, informeazã un comunicat al Brigãzii Rutiere a Capitalei.

Trafic restricţionat va fi si pe bulevardul Unirii, între bulevardul I.C. Brãtianu şi bulevardul Libertãţii, precum şi pe bretelele din Piaţa Constituţiei, partea dinspre Ministerul de Finanţe şi Parchetul General cãtre bulevardul Unirii.

Brigada Rutierã precizeazã cã se interzice oprirea, staţionarea şi parcarea, începând cu data de 8 mai, ora 20,00 şi pânã pe 10 mai, ora 6,00, pe majoritatea arterelor rutiere din zona stadionului si imprejurimi.

Sursa: Agerpres

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co