Externe

Bucureştiul sare din schema Qatar Airways

La nici trei luni de la inaugurarea rutei Doha-Budapesta, via București, compania Qatar Airways a luat decizia să renunțe la zborul cu escală către capitala Ungariei și să opereze o cursă directă Doha-Budapesta, de trei ori pe săptămână.
Din 14 septembrie, ruta va fi promovată cu trei zboruri directe fiind deconectată de capitala României. Practic, pasagerii din Ungaria au fost mult mai numeroși decât cei din România, astfel încât compania aeriană le-a facilitat o cursă directă către capitala Qatarului.


Qatar Airways a început zborurile către Budapesta la mijlocul lunii ianuarie, însă rezultatele excepționale realizate în această scurtă perioadă a determinat compania aeriană să-și revizuiască ruta la doar câteva luni de la lansare. ”Avem cerere foarte mare către și dinspre Budapesta. Previziunile noastre sunt pozitive, astfel încât nu puteam să nu profităm de acest lucru. Ruta de la Budapesta a creat noi conexiuni între Orientul Mijlociu, Africa și Pacific pentru tradicul de pasageri din Ungaria și din afara ei”, a declarat Akbar Al Baker, CEO Qatar Airways.


Pentru profitabilitatea zborului din România, Qatar Airways a schimbat Budapesta cu Sofia. Astfel, noua cursă Doha-Sofia, via București, devine operațională din 14 septembrie, fiind operate patru zboruri săptămânale.


sursa: capital.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co