Externe

Turiştii evrei, îndrăgostiţi de România

Numarul de turisti israelieni sositi in Romania in 2010 a fost de 80.000, in crestere cu 33% fata de anul anterior, ceea ce plaseaza Isaelul pe locul 16 in clasamentul tarilor sursa pentru turistii care au vizitat Romania, a declarat ministrul Turismului Elena Udrea.
„Suntem convinsi ca potentialul este mult mai mare si Israelul poate ocupa cat de curand un loc in top 10”, a adaugat Udrea.

In perioada 6-8 aprilie 2011, ministrul israelian al turismului, E.S. Stas Misejnikov, efectueaza o vizita oficiala in Romania, la invitatia Elenei Udrea.

„Cei aproximativ 400.000 de cetateni israelieni nascuti in Romania si stabiliti in Israel, precum si copiii lor, sunt toti potentiali turisti care sa vina in Romania. Pe langa acestia, mai sunt turistii interesati de atractii diferite de ceea ce pot gasi in Israel. Aveti un potential extraordinar, trebuie doar sa va promovati”, a afirmat Stas Misejnikov.

Cei doi oficiali au discutat despre promovarea Romaniei pe piata turismului din Israel, respectiv promovarea Israelului ca destinatie turistica pentru turistii romani, precum si oportunitatile de investitii in lucrari de infrastructura turistica sau in industria ospitalitatii din Romania si Israel.


sursa: dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co