Interne

Bugetarii ar putea fi liberi și pe 30 aprilie

Bugetarii ar putea fi liberi și pe 30 aprilie

Minivacanta de 1 mai…4 zile libere pentru bugetari. Guvernul a discutat în şedinţa de miercuri posibilitatea ca bugetarii să nu lucreze pe 30 aprilie, pentru a se prelungi astfel minivacanţa de 1 Mai, o decizie urmând să fie luată săptămâna viitoare, a declarat Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al MDRT.

Bugetarii ar putea avea zi liberă pe 30 aprilie. Guvernul a discutat înultima sedinta avuta posibilitatea ca ziua de 30 aprilie să fie liberă pentru bugetari, urmând să fie recuperată ulterior. A fost o discuţie de principiu, o decizie urmând să fie luată în şedinţa Executivului de săptămâna viitoare.

„E o propunere care probabil va fi asumată de Guvern. E cald îmbrăţişată de Ministerul Turismului, care ar considera cele patru zile care s-ar lega libere o oportunitate pentru susţinerea turismului local şi evident că se ia în calcul această opţiune”, a spus purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

Potrivit acestuia, problema se va discuta în şedinţa viitoare a Guvernului, iar până atunci totul rămâne la nivel de probabilitate.

Bugetarii sunt liberi marţi, 1 mai, şi dacă nu ar lucra nici luni, 30 aprilie, ar avea patru zile libere consecutiv, notează Mediafax. MDRT susţine această iniţiativă, pentru că ar duce la creşterea circulaţiei turistice de 1 mai şi la un număr mai mare de zile petrecute de turişti în staţiuni.

Potrivit estimărilor Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, peste 25.000 de turişti români vor merge pe litoral în minivacanţa de 1 Mai, număr apropiat de cel înregistrat anul trecut. Cele mai căutate staţiuni vor fi Mamaia, Eforie Nord, Neptun şi Vama Veche.

Sursa: www.adevarul.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co