Interne

Bulevard şi două pasaje noi în Bucureşti – VEZI UNDE!

Un nou bulevard va fi construit în Drumul Taberei, potrivit Primăriei capitale, care îşi doreşte să lege strada Braşov de Şoseaua Alexandriei cu o nouă arteră, prevazută cu două pasaje subterane.

„Va fi o şosea cu trei benzi pe sens, cu spaţiu pentru linia de tramvai. Strada Braşov se termină la intersecţia cu Bulevardul Ghencea. Ea va fi continuată cu o stradă nouă până la Şoseaua Alexandriei. şi linia de tramvai se va continua şi după Strada Braşov. Practic noua lucrare va fi partea de vest din inelul median de circulaţie”, a precizat pentru B365.ro, Ion Dedu, director executiv al Direcţiei de Transporturi şi Sistematizarea Circulaţiei din cadrul Primăriei capitalei. 

Întreaga lucrare va avea o lungime de 2,44 km şi va fi prevăzută cu două pasaje subterane. Astfel, un pasaj va fi construit la intersecţiaBraşovcu Prelungirea Ghencea şi un altul la intersecţia cu Şoseaua Alexandriei. Proiectul va costa 60 milioane de euro, lucrările de construcţie şi montaj ridicându-se la 22, 8 milioane euro, în timp ce exproprierile vor costa 34, 8 milioane euro.

sursa: stiri.rol.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co