Interne

Mâine, ultima zi frumoasă. De sâmbătă vine toamna! VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Vremea se menţine caldă şi frumoasă şi mâine, cu temperaturi de până la 30 de grade Celsius, dar de sâmbătă toamna începe să se arate. Temperaturile vor scădea cu 10-12 grade în acest weekend.

În cursul zilei de mâine, vremea va fi frumoasă, cu cer variabil şi valori termice mult mai ridicate faţă de mediile climatologice ale perioadei; temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 31 de grade. Începând din orele serii, nebulozitatea se va accentua treptat în jumătatea de vest a ţării, unde pe arii relativ extinse vor fi averse însoţite şi de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat cu intensificări locale, în special în Câmpia de Vest, pe litoral şi la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 15 grade. 

În Bucureşti, mâine, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 29-30 de grade, iar cea minimă de 11-13 grade. 

În prima zi de weekend, vremea se va răci accentuat faţă de intervalul precedent. În vestul, centrul şi nordul ţării, cerul va fi mai mult noros şi pe arii extinse va ploua. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare şi ploile pe arii mai restrânse. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade, mai ridicate în extremitatea sud-estică până spre 22-24 de grade. Minimele termice se vor încadra între 1 şi 11 grade.

Şi în capitală vremea se va răci accentuat, sâmbătă, faţă de intervalul precedent. Cerul va prezenta înnorări şi îndeosebi în a doua parte a intervalului va ploua slab. Temperatura maximă va fi de 19-20 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

sursa: stiri.rol.ro

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co