Reportaj

Călătorie în munţii Buzăului – VIDEO

Călătorie în munţii Buzăului – VIDEO

Munţii Buzăului sunt cunoscuţi în mediile oculte, ca regiune unde se manifestă fenomene ciudate: dispariţii de persoane, apariţii de Obiecte Zburătoare Neidentificate, ape vii, izvoare radioactive, defectări ale aparaturii electrice, voalarea filmelor fotografice etc.

Munţii Buzăului au fost incluşi, din cele mai vechi timpuri, în geografia sacră a lumii. Este vorba de o geografie ale cărei coordonate ezoterice au fost stabilite în vremurile de dinainte de Marele Potop, când pe Pământ domneau zeii, după cum ne transmit toate mitologiile lumii, începand cu cea sumeriană, considerata cea mai veche.

Zona la care ne referim în acest material este o regiune „sihastrită“, ce cuprinde comuna Bozioru, cu satul Fisici, cătunul Nucu, până dincolo de Lacul Gotes, zonă întinsă peste culmi străvechi, unde poţi vedea straturile geologice ridicate aproape pe verticală, în urma unor contorsiuni ale scoarţei, petrecute în vremuri imemoriabile.

 

Targul National Imobiliar
1 Comment

1 Comment

  1. POSEA GABRIEL

    8 ianuarie 2013 at 1:31 PM

    As vrea sa vad documentarul, nu l-am prins pe tot la tv. Multe dintre cele spuse sunt in acord cu invatatura de la cursurile de antropologie gnostica pe care le recomand cu caldura investigatorilor care au relizat aceste documentare de valoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co