Interne

Călătorii mai scumpe cu trenul – VIDEO

Călătorii mai scumpe cu trenul – VIDEO

Avem o veste proastă şi una bună pentru turiştii care călătoresc cu trenul. Vestea proastă ar fi că CFR a scumpit biletele de tren. Aşadar, de duminică, 14 august 2011, tarifele la transportul feroviar de călători s-au majorat cu 18%. Vestea bună este că… se păstrează facilităţile de călătorie acordate de compania de căi ferate.

CFR a scumpit biletele de călătorie cu 18 procente. „Măsura face parte din strategia de redresare şi echilibrare a situaţiei financiare a companiei şi are ca principală cauză creşterea preţurilor – care a avut loc de la data ultimei majorări (20 septembrie 2010) şi până în prezent – la diferite materiale cu pondere mare în activitatea de transport feroviar: combustibil, energie, piese etc.”, explicaă sursa citată.

Facilităţile de călătorie acordate de CFR Călători până la acest moment se aplică în continuare şi după majorare, menţinându-se principiile de protejare a călătorilor care utilizează frecvent trenurile de persoane, prin continuarea acordării de reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetişti şi de 75% la abonamente pentru elevi şi studenţi.

Şi restul ofertelor comerciale prin care se acordă reduceri la transportul cu trenul, se vor menţine. Acestea sunt „Călătoria dus-întors” cu o reducere de 10%; Reduceri între 5-13% la achiziţionarea biletelor cu anticipaţie; „Minigrup 2 – 5” este destinată celor călătoresc în grupuri mici (de 2 – 5 persoane) şi este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică, cu reduceri între 10 şi 25%; „Cartea VSD” (vineri, sâmbătă, duminică) valabilă în weekend, cu reduceri între 25 şi 60%; Oferta de vacanţă – reducere de 10% -, la cumpărarea biletului online cu un card MasterCard sau Maestro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co