Interne

Caravana BookLand face popas inca 6 zile la Bucuresti Mall


”O carte este mai mult decât o structură verbală, este un dialog stabilit cu cititorul, este tonul pe care îl impune cititorului și este imaginea schimbatoare pe care i-o impune memoriei sale.” spunea celebrul scriitor Jorge Luis Borghes. Ce ar fi, ca un târg de carte să se regăsescă în descrierea de mai sus? Dacă fenomenul de comunicare nu a murit, de ce ar muri cartea?! Caravana BookLand este dovada vie a faptului că ”hârtia scrisă arde greu”.

Autori, editori, critici literari şi traducători te invită să descoperi cele mai noi apariţii editoriale, alături de o generoasă ofertă de carte pentru toate vârstele. Cei mici sunt și ei răsfățați cu cele mai savuroase titluri de la cele mai mari edituri din țară.

„În mall orice produs poate să-și exercite în mod performant atributele. Spațiul, audiența, ambianța și suportul oferit reprezintă un mare atu. La primul Mall din România a sosit timpul să găzduim un concept inovator: târgul de carte urban BookLand, care și-a făcut o datorie din a aduce cartea la îndemâna oamenilor. Astfel că noțiunea de shopping cool de la București Mall ia conotații tot mai coolturale”, declară Alexandru Angelescu – Events Coordinator București Mall.

Dacă nu ai timp să ajungi în târg, organizatorii te invită să îți comanzi online de pe www.book-land.ro cărțile preferate. Te așteaptă o perioadă plină de cadouri și promoții.
Așadar, o nouă sesiune de shopping cultural vă așteaptă în București Mall până duminică 11 decembrie 2011.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co