Interne

Caravana ”Managementul Destinațiilor: Online și Offline”, la Cluj Napoca și Suceava

Caravana ”Managementul Destinațiilor: Online și Offline” va ajunge la Cluj Napoca și la Suceava în perioada 20 – 21 octombrie.

Programul evenimentelor:

• Cluj-Napoca: 20.10.2016, ora 10:30 – sala de conferințe din incinta Cluj Arena

• Suceava: 21.10.2016, ora 10:30 – Sala Ștefan cel Mare a Consiliului Județean Suceava

Discuțiile vor aduce în atenție modele de bune practici și instrumente ce vin în ajutorul promovării și managementului destinațiilor turistice. Google România va face cunoscute oportunitățile pe care le oferă instrumentele de marketing online și va contura profilul călătorului digital. Ceilalți vorbitori vor prezenta modele de bune practici în dezvoltarea și promovarea unei destinații turistice autohtone.

La eveniment vor participa agenți economici din domeniu, reprezentanți ai autorităților publice locale, ai asociațiilor de dezvoltare și promovare turistică, ai asociațiilor patronale și federațiilor de profil și ai organizațiilor non-guvernamentale cu activitate în domeniul turismului, reprezentanți ai centrelor de informare turistică, instituțiilor culturale, ai mediul academic și mass-media națională și locală.

Caravana este un proiect inițiat de Autoritatea Națională pentru Turism și susținut de Google România, care se derulează în perioada 19 septembrie – 3 noiembrie 2016, în orașele Constanța, Târgu Jiu, Timișoara, Brăila, Brașov, Cluj-Napoca, Suceava și București.

Cei care doresc să participe se pot înscrie accesând link-ul http://omd.romania.travel/, pagină dedicată evenimentelor din cadrul Caravanei. Accesul este gratuit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co