Externe

Carnavalurile din 2012

Carnavalurile din 2012

Va plac foarte mult carnavalurile…atunci fiti pregatiti sa notati. Februarie 2012 debutează cu mai multe carnavaluri în oraşele din străinătate, evenimente cu ocazia cărora se decorează străzile pe care defilează care alegoriece pregătite de sărbătoare.

Carnavulul în Santa Cruz din Tenerife este unul dintre cele mai importante evenimente al acestei insule din arhipeleagul Canarelor, fiind considerat al doilea ca importanţă după cel de la Rio de Janeiro.

Acest eveniment se desfăşoară în perioada 17-26 februarie 2012. Cazarea la un hotel de trei stele costă de la 425 de euro de persosană, în cameră dublă şi cu demipensiune. La un hotel de patru stele preţul începe de la 450 de euro iar la cinci steke de la 1.000 de euro de persoană.

Şi în Madeira, în perioada 17-26 februarie, străzile sunt decoarate de sărăbatoare.

Tarifele sunt însă mai mici. Doar cazarea, la un hotel de trei stele pentru şapte nopţi, costă 135 de euro de persoană. La cinci stele, tariful începe de la 325 de euro de persoană pe sejur.

Două săptămâni de distracţie anunţă şi Cipru în perioada 26 februarie-8 martie. Pentru un sejur de patru nopţi la un hotel de cinci stele trebuie să plătiţi 225 de euro de persoană.

Peste 1.000 de muzicieni vin şi la carnavalul din Nissa, care are loc între 26 februarie şi 8 martie.

Sursa: www.turism.bzi.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co