Interne

Carpatair vinde pachete turistice pentru meciurile Stelei şi Vasluiului în Europa League

Linia aeriană Carpatair vinde pachete turistice cu ocazia meciurilor pe care Steaua Bucureşti şi FC Vaslui le vor disputa pe 1 decembrie în Europa League.

Astfel, pentru meciul Shalke 04 – FC Steaua Bucureşti, care se va disputa pe stadionul Veltins Arena din Gelsenkirchen, un pachet un pachet în valoare de 349 de euro care include transport cu avionul din orice punct de plecare din România de unde compania operează la Dusseldorf (toate taxele incluse), două nopţi de cazare şi mic dejun la hotelul de 4 stele Madison din Dusseldorf.

Suporterilor italieni care vor veni să-şi susţină echipa favorită, Lazio Roma, la meciul cu FC Vaslui, compania Carpatair le-a pregătit un pachet în valoare de 349 de euro care include transport cu avionul (toate taxele incluse) pe ruta Roma-Iaşi-Roma, două nopţi de cazare şi mic dejun la hotelul de 3 stele Majestic din Iaşi, transfer Iaşi – Piatra Neamţ (acolo unde se va desfăşura partida) şi retur. 

În plus, tot pentru această partidă din Europa League, echipa Lazio Roma va călători cu un charter al companiei Carpatair. „Avem o colaborare foarte bună cu echipa din capitala Italiei, care nu este la primul charter pe care ni-l solicită pentru deplasarea la meciurile din afara ţării. Şi la partida cu FC Zurich, disputată în Elveţia, italienii au ales să închirieze o aeronavă Carpatair”, declară Paula Ardelean, vicepreşedinte marketing şi vânzări Carpatair.

Pachetele pentru cele două meciuri din Europa League vin în completarea celorlalte oferte de tip City Break pe care Carpatair le pune la dispoziţia clienţilor săi pentru destinaţii din România, Italia, Germania, Ucraina sau Moldova, la tarife începând cu 230 de euro.

Carpatair a intrat pe piaţa turismului de vacanţă în februarie 2011, lansând pachetepersonalizateCity Break pentru destinaţiile operate în România, Italia, Germania, Ucraina sau Moldova.

sursa: dailybusiness.ro

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co