Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Cărţi pentru fiecare de 8 martie

Cărţi pentru fiecare de 8 martie

Salonul de Carte, Presă şi Muzică, ajuns la cea de-a 17-a ediţie, şi-a deschis astăzi porţile la Muzeul Naţional de Istorie a României. Evenimentul reuneşte în acest an peste 65 de edituri, fundaţii, societăţi şi institute culturale. Fiecare a venit cu propriile surprize pentru publicul vizitator.

Oferta de carte cuprinde titluri din beletristică, tehnică, didactica, economie, critică, memorialistică şi enciclopedii. Pe majoritatea le veţi găsi la preţuri promoţionale.

Pe lângă cărţi, CD-uri şi DVD-uri cu muzică, la târg şi-au găsit loc mai multe manifestări culturale. Printre evenimentele speciale din programul celor patru zile de târg se numără mese rotunde, recitaluri jazz şi folk, concerte de muzică populară şi uşoară, ateliere de creaţie, dansuri şi concursuri. Iar dacă treceţi pe la standul lor, iubitorii de extreme biking vă vor lăsa cu gura căscată cu o demonstraţie cel puţin interesantă.

Salonul de Carte, Presă şi Muzică a devenit în timp şi un cadru pentru dialogul intercultural, graţie participării Departamentului pentru Relaţii Interetnice al Guvernului României. Fiecare cultură s-a prezentat la târg cu propriile elemente pitoreşti şi originale. De la italieni nu putea lipsi gnochi şi măştile ce amintesc de carnavalul din Veneţia.

Toţi iubitorii de carte şi muzică sunt aşteptaţi să viziteze salonul până duminică inclusiv. Accesul în expoziţie este liber, iar la standuri veţi găsi cu siguranţă o mare varietate de titluri.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co