Interne

Cât de ieftină este acum o vacanță de vară?

Early booking – două cuvinte foarte convingătoare pentru românii care își doresc cu ardoare o vacanță de… vară. Discounturile mari îi fac să se grăbească să cumpere vacanțe de 5 stele pentru sezonul estival, scrie Wall-Street.ro. Potrivit Paravion.ro, cea mai mare agenție de turism online, cele mai cumpărate pachete sunt de 4 sau 5 stele în Antalya, Creta (Chania) și Santorini.

Conform reprezentanțior agenției, pachetele early booking oferă discount-uri avantajoase din partea tur-operatorilor și hotelierilor pentru toate perioadele de călătorie, cu până la 35% mai ieftine față de prețul normal de achiziție, comparativ cu alte oferte speciale sau last minute-uri, care oferă reduceri limitate pe anumite destinații, hoteluri și date de plecare.

cuplu plaja (1)

„Prin achiziția unui pachet early booking, clientul beneficiază de un preț mai avantajos față de oferta normală, își poate alege pachetul dorit și perioada de călătorie cu efort redus și are timp să își pregătească vacanța pentru a profita la maxim de destinație”, explică Remus Vișan, managing director-ul Paravion.ro.

De precizat faptul că pentru pachetele ieftine, cu cazări la hoteluri de 2-3 stele, reducerile se situează în general între 4% și 15%.

În ceea ce privește profilul turistului român care achiziționează pachete early booking, acesta alege, de cele mai multe ori, să plece în vacanță cu familia sau în cuplu, preferă să își planifice concediul din timp și să-l plătească online, cu cardul.

Sursa: Wall-Street.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co