Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Cât te costă o vacanţă în oraşe numai bune de vizitat toamna

Vă încadraţi printre cei care nu au avut vacanţă în vara aceasta, aşa că vreţi să profitaţi de câteva zile de relaxare, acum, la început de toamnă? Dacă da, atunci trebuie să stiţi că aveţi la îndemână câteva destinaţii, numai bune pentru a le vizita în această perioadă.

Prima dintre ele, adresată iubitorilor de bere, dar nu numai, este Munchen. Oktoberfest poate fi pentru unii un motiv suficient ca să aleagă o vacanţă aici, în perioada 17 septembrie – 3 octombrie, în care are loc acesta.

În cei 200 de ani de tradiţie, sărbătoarea a devenit mai cunoscută de la an la an, atrăgând turişti din toate colţurile lumii, ajungând astăzi la impresionantul număr de 6 milioane de vizitatori. La ediţia din 2010, pe parcursul celor 16 zile de petrecere, s-au consumat un număr record de 7 milioane de litri de bere.

Un sejur aici poate costa între 200 şi 500 de euro, în funcţie de condiţiile pe care le alegeţi. De exemplu, un sejur de 4 zile la hotel Maria Munich de 3 stele, va costa 235 euro, cu tot cu transport cu avionul. Hotelul este situat într-o locaţie liniştită, centrală, care este aproape atât de Oktoberfest, cât şi de gara centrală. În schimb, un sejur, tot de 4 zile, la Hotel Best Western Grand City Neufahrn, de 3 stele, va costa 350 euro. În preţ aveţi inclus mic dejun şi transport cu avionul.

Alte oraşe pe care le puteţi vizita toamna sunt Atena şi Istanbul. Cum vara aceste oraşe sunt de-a dreptul sufocante, având în vedere temperaturile foarte ridicate, toamna poate fi un anotimp numai bun pentru a le vizita.

Astfel, un sejur la Atena la sfârşit de septembrie-început de octombrie, va costa între 150 de euro şi poate ajunge chiar până la 500 de euro. De exemplu, un sejur de 4 zile la Hotel B.w Phytagorion de 3 stele va costa 226 euro. Hotelul este localizat central, în apropiere de zona comercială a oraşului, între Omonia şi Karaiskaki, lângă Teatrul Naţional, la 12 km de Pireu şi 28 km de aeroport. Hotelul are avantajul că este situat în apropiere de centrul istoric al oraşului Atena, de Piaţa Syntagma şi Plaka.

sursa: money.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co