Interne

Cazare in Bucuresti cu 25 de euro pe noapte

Cazare in Bucuresti cu 25 de euro pe noapte

Turistii care vor sa viziteze Capitala se pot caza in apartamente inchiriate in regim hotelier, la preturi incepand cu 35 de euro pe noapte, conform site-ului agentiei imobiliare Cazare.ro.

Preturile pentru cei care aleg garsonierele variaza, in zona Unirii, Mosilor, Alba Iulia, Decebal, Burebista, Romana, intre 35 si 25 de Euro pe noapte, in functie de cat de lunga este perioada sejurului.

Apartamentele cu 2 camere, in acelesi zone, se inchiriaza de la 45 euro/noapte si pot ajunge pana la 35 de euro/noapte. Pentru apartamentele cu trei camere, in care se pot caza pana la sase persoane, tariful este intre 55 si 45 euro/noapte.

Pentru cei care prefera zona de Nord a Capitalei, ansamblul rezidential de lux din zona, amplasat in apropiere de Lacul Tei, ofera apartamente de 2 camere de la 55 euro/noapte, avand insa acces gratuit la clubul de fitness si SPA WorldClass, precum si un loc de parcare.

O alta agentie imobiliara ofera cazare in apartamente de lux, in zona Piata Romana-ASE Dorobanti, incepand de la 60 de euro/noapte pentru perioade mici de cazare, pana 6 zile, in apartamente de 2 camere, si de 90 de euro/noapte pentru cele de trei camere.

Sursa: EVZ.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co