Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Minivacanta de 1 Mai

Minivacanta de 1 Mai

Litoraluleste plin ochi de lume, aproape 30.000 de turisti au invadat statiunile de la mare pentru o distractie de pomina in minivacanta prelungita de 1 Mai.

Cei mai multi au ales Mamaia si sudul extrem al litoralului, Vama Veche si 2 Mai.

Vremea a fost frumoasa asa ca plajele au fost astazi impanzite de siruri de sezlonguri pe care au stat la soare, sa prinda primul bronz, o multime de turisti in costume de baie.

Pe plajele din nordul statiunii Mamaia, multi tineri dorm insa direct pe nisip, epuizati dupa o noapte de dans pe muzica mixata de DJ renumiti, invitati ai celor trei festivaluri in aer liber, Sunwaves, The Mission si For the love of House.

Şi Vama Veche este plina, in lipsa locurilor de cazare, tinerii stau la cort sau dorm direct pe nisip, mai ales ca vremea tine cu ei Noaptea insa, minimele coboara la 14 grade Celsius. La mare cautare este insa „sharockma”, nicidecum banala saorma. Costa de la 4 la 14 lei, in functie de marime. Resturile de mancare, hartii sau sticlele si pahare goale au invadat plaja. Dar nu-i nimic, vor fi curatate astazi, intr-o actiune organizata de Erasmus Student Network.

Sursa: EVZ.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co