Interne

Cazare în hoteluri și pensiuni mai ieftină cu 50%

Veste bună pentru cei care își doresc o vacanță la munte! În perioada 2 noiembrie – 19 decembrie se va desfășura programul „O săptămână la munte“, informează Adevărul.ro. Acest lucru înseamnă că românii se pot caza în hotelurile de la munte plătind pentru cinci nopţi între 160 de lei şi 370 de lei de persoană, iar copiii beneficiază de gratuitate.

„Programul îşi propune să promoveze turismul montan, asigurând accesul la odihnă, la tarife speciale, unui număr cât mai mare de turişti români. Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate faţă de anii trecuţi. Aceste tarife sunt cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă“, se arată într-un comunicat al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

h

Tarifele pentru cazare de cinci nopţi, fără servicii de masă, sunt de 161 de lei de persoană pentru un hotel, vilă sau cabană de două stele, 259 de lei pentru o structură de trei stele şi 368 de lei pentru un hotel sau vilă de patru stele. Sejururile încep duminica şi se termină vinerea. Pentru acest an, hotelierii au introdus facilitatea pentru copiii (maxim 2) de până la 7 ani, prin care aceştia pot beneficia de gratuitate dacă sunt cazaţi în camera părinţilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co