Interne

Surprize la Rockstadt Extreme Fest 2015

Cel mai așteptat festival de metal din România, Rockstadt Extreme Fest 2015, ce se va desfășura în perioada 12-15 august la poalele Cetății Râșnov, are două suprize pentru fani! Trupele AT THE GATES (Suedia) și WHITE WALLS (România), vor fi în premieră pe scena festivalului!

Celelalte titulaturi anunțate până în momentul de față sunt: KATAKLYSM (Canada), CARNIFEX (SUA), ENSLAVED (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), DOWNFALL OF GAIA (Germania), ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS, HARAKIRI FOR THE SKY, TAAKE (Norvegia) și VULTURE INDUSTRIES (Norvegia).

Rock1

Menționăm faptul că începând cu data de 12 octombrie până pe data de 15 februarie, prețul unui abonament este de 130 lei.

La fel ca și în acest an, Rockstadt Extreme Fest își va întâmpina publicul cu peste 40 de formații de talie internațională pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii având acces în continuare la o listă completă de activități menite să ofere una din cele mai friendly și complete experiențe open air din România.

Spre vânzare există doar abonamente ce asigură accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniază faptul că nu există nici de această dată bilete disponibile pentru o singura zi, decizia având ca motivație dorința de a oferi un line-up cât mai mare, la un preț cât mai accesibil.

Rock2

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile în reteaua națională!

Prețul abonamentelor este următorul:
• 12 octombrie – 15 februarie – 130 lei
• 16 februarie – 12 iulie – 160 lei
• 13 iulie și pe durata festivalului – 200 lei
• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei – meet and greet cu artiștii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co