Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Ce curse aeriene au fost anulate, ca urmare a grevei din Italia

 

Trei curse Wizz Air care trebuiau să decoleze, marţi, de pe Aeroportul Băneasa spre Bergamo, Veneţia şi Pisa au fost anulate din cauza grevei generale a sindicaliştilor din Italia, iar o altă va pleca spre Roma cu aproape opt ore întârziere.
Purtătorul de cuvant al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache, a declarat pentru Mediafax că din cauza grevei generale din Italia au fost anulate pe Aeroportul Băneasa trei curse Wizz Air spre Bergamo, Veneţia şi Pisa. Iordache a mai spus că o altă cursă Blue Air care trebuia să decoleze de pe Aeroportul Băneasa spre Roma la ora 9.30 va pleca la ora 17.00.

Cursele de pe Aeroportul Otopeni programate marţi dimineaţa au decolat spre Roma, a adăugat Iordache. De pe Aeroportul Otopeni au decolat, marţi dimineaţă, două curse spre Roma, una la 6.44 şi alta la 7.57, potrivit site-ului Aeroportului Otopeni.

Alte curse cu destinaţia Italia care ar trebui să plece de pe Aeroportul Otopeni sunt la 14.30 spre Milano, la 17.45 spre Bari şi la 18.30 spre Roma. Ministerul Afacerilor Externe i-a avertizat pe românii care doresc să călătorească în Italia ca pe teritoriul acestui stat are loc, marţi, o grevă generală a confederaţiei sindicale CGIL împotriva măsurilor de austeritate.

Mişcarea de protest va afecta transportul aerian, urban, naval şi feroviar. MAE menţionează că angajaţii din transportul aerian nu vor lucra între orele 10.00 şi 18.00, iar cei din transportul naval şi feroviar vor opri activitatea între 9.00 şi 17.00, fiind prevăzute întârzieri de opt ore faţă de programul normal.

Transportul urban va fi afectat la Roma şi Napoli de la 9.00 la 17.00, la Milano de la 18.00, la Torino de la 9.00 la 12.00 şi de la 15.00 la 18.00, la Bologna de la 19.30 şi la Palermo de la 8.30 la 17.30.

sursa: dailybusiness.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co