Articole

Cel mai bun hotel din lume: Bungalouri de lux în mijlocul sălbăticiei

Nu este nevoie de lumea civilizată pentru ca hotelierii să poată oferi servicii de cinci stele clienţilor lor. La Singita Grumeti Reserves din Tanzania, clienţii celui mai bun hotel din lume împart teritoriul cu girafele şi elefanţii, în mijlocul sălbăticiei.
Singita Grumeti Reserves din Parcul Naţional Serengeti din Tanzania a fost desemnat cel mai bun hotel din lume. Potrivit Business Insider, Hotelul a primit de la cititorii revistei Travel + Leisure un scor de 98.44 din 100.
Hotelul este compus din bungalouri şi corturi în mijlocul sălbăticiei. De la ferestrele camerelor pot fi fotografiate animalele sălbatice care tranzitează regiunea.
În ciuda faptului că se află departe de orice zonă civilizată, Singita le oferă clienţilor servicii de cinci stele. Clienţii au acces la două piscine, o sală de sport instalată desigur într-un cort şi pot merge în safari, pot face mountain biking sau pot juca tenis.
Preţurile camerelor pornesc de la 1095 de dolari pe noapte pentru o persoană şi pot ajunge până la 4730 pentru închirierea unui bungalou.sursa: realitatea.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co