Interne

Cel mai mare festival de hard endurocross din Europa de Est se pregateste de start!

Intre 9 si 12 august 2012, in Busteni, Valea Cerbului se va desfasura cea de-a VI-a editie Moto Xcountry – Cel mai mare festival de hard endurocross din Europa de Est.

Organizatorii Moto Xcountry anunta pentru 2012 un hard endurocross pe masura participantilor de pana acum. Festivalul va fi deschis de prologul in nocturna urmat de patru manse pe patru trasee diferite, o super speciala Monster Energy.

Cei mai buni piloti din Romania isi vor da intalnire la acest festival pentru a isi demonstra maiestria in stapinirea cailor putere si nu numai. Alaturi de ei vor participa si piloti din afara tarii si mai ales din estul Europei.

Din programul competitiei:
• Joi, 9 august – prolog in nocturna
• Vineri 10 august: dimineata – mansa 1 pe un traseu, dupa amiaza – mansa 2, pe alt traseu
• Sambata 11 august: ziua cea mai lunga, evident cu trasee noi: mansa 3 este si etapa de Campionat National de Endurocross, iar dupa amiaza pentru “cei puternici”, mansa 4.
• Pentru cei foarte puternici, organizatorii au pregatit Super Speciala Monster, desfasurata in nocturna, incepand cu orele 21:00, si urmata de petrecerea de final, o adevarata provocare pentru cei care au bifat toate mansele! Cine e barbat ziua e barbat si noaptea!
• Duminica, 12 august, este zi de refacere dupa o Super Speciala si o Super Petrecere.

Organizatorii si partenerii, Monster Energy Romania si GTC Auto, au pregatit spectatorilor concursuri si multe premii surpriza, demonstratii de sporturi extreme si nu numai.

Mai multe detalii pe www.moto.xcountry.ro si facebook.com/moto.xcountry

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co