Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Cele mai frumoase râuri din lume – VIDEO

Cele mai frumoase râuri din lume – VIDEO

Dunărea a fost inclusă pe lista celor mai frumoase 5 râuri din lume, realizata de Forbes. De asemenea, Cano Cristales din nordul Columbiei este considerat adesea cel mai frumos râu din lume, fiind cunoscut ca “Râul care a fugit din paradis”, cu ale sale cascade strălucitoare, care alunecă în piscine de neon. Iată şi alte râuri care sunt renumite pentru frumuseţea lor şi care au intrat în topul revistei americane.

Râul Futaleufu dinChileare deschidere la micul şi pitorescul oraş care îi poartă numele, promiţând o experienţă pe apă care poate rivaliza în frumuseţe şi spectacol cu oricare din lume. Apele reci, de un albastru transparent, ce formează la suprafaţă o oglindă glacială, sunt o atracţie populară locală, datorită turelor de adrenalină cu pluta şi caiacul. Râul îşi poartă cursul meandrat prin pădurile luxuriante şi văile capricioase dinArgentinapână înChile, oferind toată frumuseţea Anzilor şi a zonelor de lacuri din nordul Patagoniei.

Zambezi curge pe o lungime de 2.700 kilometri prin şase ţări din Africa, înainte de a se vărsa în Oceanul Indian, oferind o multitudine de variante de explorare a vieţii de-a lungul râului şi a frumuseţilor Africii.

Yangtze este cel mai mare fluviu dinAsiaşi oferă o multitudine extraordinară de oportunităţi prin care se poate explora de-a lungul ţărmurilor sale stilul de viaţă al chinezilor şi cultura acestora. Cele mai multe croaziere de pe Yangtze nu durează mai mult de o săptămână, dar acestea garantează accesul la unele dintre cele mai autentice experienţe rurale chinezeşti care se poti întâlni.

De-a lungul drumului său către Marea Neagră, Dunărea şerpuieşte prin cetăţi medievale, castele semeţe, situri istorice, care rivalizează cu cele mai bune experienţe pe râuri din lume. Se pot face croaziere care durează de la câteva ore la două săptămâni, pentru a explora tot ce are Dunărea mai bun de oferit. Şi, mai ales, trebuie profitat de excursiile de o zi ce permit o cercetare amanunţită a istoriei şi culturii unuia dintre cele mai importante râuri din Europa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co