Interne

Cele mai scumpe vacanţe – VIDEO

Cele mai scumpe vacanţe – VIDEO

Cazare la Burj al Arab, luxosul hotel de şapte stele din Dubai, croaziere de câteva săptămâni, circuite de zece zile în Beijing, Macao sau Hong Kong, toate după un zbor cu avionul la business class urmat de transfer la hotel cu elicopter sau limuzină – aşa arată câteva dintre vacanţele de lux cumpărate, ATENŢIE, de români în acest sezon.

Pentru vacanţe de lux, turiştii romani au plătit câteva zeci de mii de euro, cel mai scump pachet fiind vândut cu 61.000 de euro unei familii de cinci persoane. ZF a solicitat de la cele mai mari cinci agenţii de turism de pe piaţă date legate de cele mai scumpe vacanţe vândute anul acesta. Toate au ca destinaţie zone din străinătate. Dacă în general cei mai mulţi români aleg vacanţe la preţuri cuprinse între 400 şi 600 de euro, 14 familii din ţară au plătit pentru o vacanţă cât ar fi plătit pentru un apartament de două camere în capitală.

Potrivit zf.ro cea mai mare agenţie de turism de pe piaţă a vândut anul acesta vacanţe înMaldive,SeychellesşiDubaila câteva zeci de mii de euro. Cel mai scump pachet vândut de compania respectivă, care a costat 50.000 de euro, a constat într-un sejur special pentru o lună de miere de zece zile în Seychelles şi Dubai, cu cazare la hoteluri de şase şi şapte stele. În insuleleSeychellesşi-au petrecut luna de miere şi prinţul William cu soţia lui, ducesa Catherine. Pentru 20 de zile în jurul lumii, trei turişti au plătit 40.000 de euro anul acesta, în timp ce pentru o croazieră de 100 de nopţi, un cuplu a achitat 31.000 de euro. Doi români au alocat doar pentru patru zile înVeneţia36.000 de euro, cu transport şi cazare la hotel de lux, potrivit oficialilor de la agenţiile de turism.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co