Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Festivalul Dulceţii, în premieră la Brebu – VIDEO

Festivalul Dulceţii, în premieră la Brebu – VIDEO

Organizat pentru prima dată, Festivalul Dulceţii va avea loc sâmbătă, 27 august, şi duminică, 28 august. Organizatorii vă invită să descoperiţi aromele regeşti în comuna Brebu. Veţi avea ocazia să alegeţi diverse sortimente de dulceaţă de soc şi cătină, dar şi dulceţuri inedite din dovlecel, pepene galben sau dulceaţă de coajă de pepene roşu, de vinete cu nuci şi stafide.

În acest weekend, la Brebu, veţi avea ocazia să alegeţi cum gustaţi dulceaţa aromată: cu un pahar de apă rece, în clătite, în gogoşi sau pe pâine. De asemenea, dacă veniţi la festivalul din comună veţi găsi şi standuri cu produse tradiţionale şi meşteşugari din toate zonele României. Gospodinele îşi vor demonstra abilităţile culinare în faţa publicului larg şi în faţa a şapte ambasadori invitaţi la eveniment.

Locaţia festivalului este livada Pimăriei Brebu, cel mai potrivit cadru pentru un asemenea eveniment. În prima zi nu va lipsi programul artistic cu ansambluri de dans popular. Duminică, festivalul de va încheia cu premierea celei mai gustoase dulceţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co