Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Cele mai sexy camere de hotel din lume! FOTO

Hotelul Pelirocco, Brighton, Marea Britanie


Aţi putea merge în Marea Britanie la hotelul Pelirocco, care are camere special amenajate pentru îndrăgostiţii cărora le place să experimenteze lucruri noi. Imaginaţi-vă cum va reacţiona persoana iubită la vederea unei camere cu draperii din satin, un pat cu tot felul de accesorii şi cu mesaje provocatoare scrise pe pereţi.


Propeller Island City Lodge, Berlin


Dacă vreţi ceva de-a dreptul îndrăzneţ, optaţi pentru camerele acestui hotel din Berlin. Cuşti, lanţuri, oglinzi şi lenejerie roşie. Şi dacă vreţi o experienţă de neuitat, nu trageţi draperiile pentru a lăsa trecătorii să fie spectatori la momentul vostru de intimitate.


Pocono Palace, Statele Unite ale Americii


Sunteţi un cuplu romantic? Atunci cu siguranţă o să vă placă la nebunie hotelul Pocono Palace din Statele Unite. Camerele sunt pline cu flori, lumânări, şemineu, iar îndrăgostiţii pot face baie într-o cupă imensă de şampanie.


Cannes


Un alt hotel destinat cuplurilor este cel de la Cannes. Hotelul are cinci camere aranjate în stilul caracteristic fiecărui continent. În ceea ce priveşte camera Europa, aici predomină roşul, luminile difuze, ducând îndrăgostiţii cu gândul la cabaretul din Paris.
Camera Africa este extrem de colorată, cu jocuri de lumini şi imprimeuri florale. Preţul unei astfel de camere porneşte de la 119 euro.


sursa: stirileprotv.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co