Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Cinci țări promovează turismul în spațiul civilizației Maya

Cinci țări s-au hotărât să impulsioneze turismul și integrarea regională în spațiul în care s-a dezvoltat civilizația Maya, informează Agerpres. Astfel, Belize, Honduras, El Salvador, Guatemala și Mexic, care fac parte dintr-o organizație axată pe „Lumea Maya” (Organización Mundo Maya, OMM), au convenit să promoveze politici publice care să favorizeze integrarea regională și să stimuleze turismul, semnalează EFE.

OMM are un „enorm potențial de integrare” și capacitatea de a genera o dezvoltare turistică de care să beneficieze locuitorii din regiune, a spus secretarul mexican pentru Turism, Enrique de la Madrid Cordero.

Cu prilejul Conferinței Părților la Convenția privind Diversitatea Biologică (COP13), care se desfășoară în localitatea mexicană Cancún, cele cinci țări care formează OMM au susținut o reuniune de lucru pentru a aborda strategia pentru următorii doi ani.

A prezentat o agendă de lucru axată pe conectivitate, infrastructură și semnalizare; facilitarea călătoriilor; dezvoltarea de produse; promovare și comercializare.

Sursa: Agerpres

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co