Interne

Cine mai dorește vacanțe la prețuri mici?

Compania de turism ITS Billa, parte a grupului Rewe, va intra pe piața românească, scrie Wall-Street.ro. ITS Billa este o agenție de turism cunoscută pentru vacanțele la prețuri mici, a declarat Radu Colfescu, directorul general al Dertour România. ITS Billa Reisen este singurul brand turistic cu care Rewe nu era prezent pe plan local.

De menționat faptul că Dertour este prezent pe piața românească de 11 ani, ca reprezentantă a Der Touristik. Dacă la deschidere, în anul 2004, Dertour România reprezenta doar brandurile Dertour, Meier’s Weltreisen și Adac Reisen, în anii următori li s-au adăugat acestora și alte branduri de turism ale grupului, precum ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg (în prezent Travelix).

HOlidays (1)

” ITS Billa Reisen pune accent pe oferte cu tarife mici, funcționând după conceptul cel mai mic preț garantat, oferind vacanțe în destinații de interes general din Europa și în destinații exotice”, a spus Colfescu. El a adăugat că o altă particularitate a noului brand o reprezintă pachetele cu zbor charter din Viena.

Dertour Romania nu vinde vacanțe direct către public, ci prin intermediul a 80 de agenții acreditate. „Avem pachete peste tot în lume și noi am fost primii care au organizat pachete de revelion în destinații exotice. Alături de câțiva turoperatori români am avut chartere de revelion în Kenya, în 2012/2013, în Mauritius în 2013/2014 și în Maldive în 2014/2015”, a afirmat Radu Colfescu.

Printre cele mai căutate pachete Dertour se numără vacanțele în Grecia, Turcia, Spania și Italia, dar și în insule din Oceanul Indian, Caraibe sau în țări din Asia.

Sursa: Wall-Street.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co