Interne

City Break în primăvară

City Break în primăvară

Au câştigat multă popularitate în ultimii ani, pentru că oferă turiştilor posibilitatea de a vedea rapid şi pe bani puţini cât mai mult din oraşele ţintă. Pachetele de tip City Break sunt şi în această primăvară cele mai populare oferte ale agenţiilor de turism de la noi.

City Break înseamnă turism compact, rapid şi relativ puţin costisitor. Iar dacă vorbim de un pauză luată în afara sezonului de vârf, avantajele nu se opresc aici. Să luăm Praga ca exemplu. În Noaptea dintre Ani, tariful mediu de cazare într-un hotel din capitala Cehiei a trecut de 350 de euro. În schimb, dacă veţi vizita Praga în această primăvară, veţi avea surpriza să găsiţi pachete city break la tarife cuprinse între 100 de euro, cu autocarul şi 200 de euro, cu avionul. Ba mai mult, dacă plecaţi în concediu primăvara sau toamna, veţi scăpa şi de mulţimile de turişti care aglomerează străduţele oraşului în timpul verii.

În plus, făcând rezervările din timp, vă veţi putea bucura de o minivacanţă ieftină şi vă rămân bani şi pentru intrările la obiectivele turistice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co