Interne

Cursa Trasnitilor 2012, in Poiana Brasov

Cursa Trasnitilor 2012, in Poiana Brasov

Asociatia pentru Promovarea Turismului Brasov sprijina si anul acesta proiectul “i-tour ski” care s-a lansat saptamana trecuta. Cu aceasta ocazie ADPTB a facut publica si lista evenimentelor care se vor organiza in acest an in orasul de la poalele Tampei. Si nu sunt deloc putine … turistii indragostiti de munte vor avea in acest an foarte multe de sarbatorit. Sirul evenimentelor incepe cu o cursa a traznitilor.

Iubitorii sporturilor de iarna si distractiei sunt asteptati sa ia parte la editia de iarna a Cursei Trasnitilor. Competitia, deschisa deopotriva companiilor si persoanelor fizice, adultilor sau copiilor, consta in coborarea pe sanii confectionate cu imaginatie si umor de catre participanti, acestia putand concura individual sau in echipa.

Promovarea Brasovului si a zonelor din imprejurimi, in Romania si in strainatate, constituie obiectivul principal in 2012 pentru Asociatia de Promovare a Turismului Brasov.

In acest sezon, suprafaţa schiabilă a staţiunii Poiana Braşov a crescut cu 50 de hectare, ajungând la 85 de hectare odată cu inaugurarea domeniul schiabil modernizat. Lungimea pârtiilor înainte de amenajare era de 16,4 kilometri, iar acum este de 24 de kilometri, lăţimea medie a pârtiilor ajungând la 45 de metri faţă de 20 înainte de amenajare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co