Imobiliare Valea Prahovei
Articole

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociația Natională a Agențiilor de Turism din România exprimă profundul regret al întregii industrii turistice pentru tragicul accident soldat cu mari pierderi de vieți omenești în urma răsturnării autocarului cu turiști români în Muntenegru. Atât Mareea, organizatoarea excursiei, cât și Gregory Tours, transportatorul sunt membri ANAT, agenții de turism reputate și foarte bine cotate profesional.
ANAT mulțumește pe această cale autorităților române și muntenegrene mobilizate exemplar în salvarea și repatrierea turiștilor. ANAT cere autorităților responsabile să verifice absolut toate aspectele legale, tehnice sau comerciale legate de producerea acestui accident și asteaptă comunicarea cauzelor acestuia. ANAT va proceda la consultări între membrii săi și cu autoritățile de profil pentru a identifica cele mai bune căi de a stabili noi reguli pentru a elimina în viitor posibilitatea producerii unui astfel de accident.
Până la încheierea anchetei oficiale, ANAT roagă formatorii de opinie și mass media să evite speculații și interpretări de natură să propage în opinia publica fapte nedevărate sau opinii nefondate.
Lucia Morariu
Președinte ANAT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co