Articole

Concediu la cort – VIDEO

Concediu la cort – VIDEO

Vacanţa cu cortul îţi da poate cea mai mare senzaţie de libertate. Alături de prieteni, cu gaşca sau doar alături de persoana iubită, o vacanţă cu cortul este o experienţă care merită trăită măcar o data în viaţă. Cel puţin aşa spun cei care au experimentat vacanţa în camping.

Este recomandat să puneţi cortul în zone în care mai sunt amplasate şi alte corturi sau în zone în care aveţi surse de apă şi lemne de foc. Cum ar fi un camping.

Vacanţa la cort este mai mult decât potrivită pentru aceste vremuri. Românii afectaţi de criză au găsit o modalitate de a-şi petrece vacanţa unde doresc. Au renunţat la pretenţii şi au mers pe litoral cu cortul. Acestia spun că economiile făcute astfel nu sunt de neglijat. Sunt însă şi turişti care nu au grija zilei de mâine, dar le place vacanţa la cort pentru ca le dă un sentiment de libertate.

Pentru turiştii mai pretentiosi, există în camping-uri şi o altă posibilitate, cazarea la căsuţe. Aici tariful este de 50 de lei pe noapte, pentru două persoane.

Tarifele mici, libertatea de mişcare şi aerul curat sunt principalele motive pentru care merită să-ţi petreci concediul într-un camping.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co