Interne

Concerte in 2012

Concerte in 2012

In 2012 ai ocazia sa-ti vezi artistii preferati in concert in Europa. Daca optezi pentru pachetele de vacanta complexe, gasesti oferte la agentiile de turism care includ biletul de avion si mai multe variante de cazari, in functie de hotel.

O vacanta scurta in care sa-ti vezi si artistul preferat este indeala in perioada urmatoare.

In aprilie, Fanii Il Divo au ocazia sa-si vada interpretii preferati in concert in Viena, in luna aprilie. Concertul Il Divo&Orchestra are loc pe Wiener Stadthalle pe data de 20 aprilie 2012. O vacanta la acest concert costa de la 190 euro de persoana. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun, bilet la concert cu loc pe scaun si taxa de livrare a biletelor.

Unul dintre cele mai asteptate concerte din 2012 este cel sustinut de Andre Rieu pe Wiener Stadthalle. Spectacolul are loc pe 8 mai 2012.

Un pachet de vacanta la acest concert costa de la 220 euro de persoana. Pretul asigura 2 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 4 stele, bilet la concert cu loc pe scaun si taxa de livrarea a biletelor. Andre Rieu mai are concerte in Salzburg, Budapesta si Graz in luna mai.

Pe 4 iunie Coldplay sustine un concert in Londra, pe Emirates Stadium. Un minipachet de 1 singura noapte de cazare costa 210 euro, pret in care intra cazarea cu masa si biletul la spectacol.

In iunie, Viena gazduieste spectacolul Cirque Du Soleil – Alegria. Acesta are loc in Wiener Stadthalle D, intre 20 si 24 iunie 2012. Gasesti la agentiile de turism pachete de vacanta care au incluse cazarea si biletul la spectacol. O vacanta de 4 zile costa 290 euro de persoana. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, biletul la Cirque Du Soleil cu loc pe scaun si taxa de livrare a biletelor in Romania.

Tot in iunie, in Barcelona are loc concertul lui Lenny Kravitz. Este vorba despre concertul de promovare al ultimului material discografic, intitulat ” Black and white America „. Evenimentul se desfasoara pe 3 iunie la Palau Sant Jordi.

Un pachet la acest concert costa de la 400 euro de persoana. In pret sunt incluse biletul de avion, 4 nopti de cazare cu mic dejun, taxa de aeroport si biletul la concert.

La Milano are loc pe 7 iulie un concert The Cure. O vacanta costa de la 210 euro de persoana pentru 2 nopti de cazare cu mic dejun si bilet la spectacol. Concertul se desfasoara pe Arena Fiera Rho.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co