Interne

Cristian Ţânţăreanu deschide un complex uriaş pentru nudişti, la Corbeanca

Are poftă de viaţă şi de muncă după ce a învins cancerul! La 67 de ani, Cristian Ţânţăreanu se pregăteşte să dea lovitura cu un proiect unic în România, un complex uriaş de relaxare, care include piscine pentru nudişti, dar şi saloane de masaj thailandez.


N-a dat greş până acum în domeniul afacerilor şi este convins că şi acest proiect îl va îmbogăţi la un moment dat. Cristian Ţânţăreanu ne-a povestit că lucrările la spa-ul de la Corbeanca merg ca pe roate.
„Domnule, mi-a plăcut la nebunie ce am văzut la nemţi! Am fost la Therme Erding, lângă München, dar şi în Bulgaria şi Italia. Am studiat, am luat notiţe şi le voi pune în aplicare aici, în Paradisul Verde. Tot complexul va avea vreo 4.500 de metri pătraţi. Vor fi piscine semiolimpice, jacuzzi, saloane de masaj, bazine pentru nudişti, meloterapie subacvatică. Momentan, proiectul mi-a înghiţit vreo 5 milioane de euro, dar cred că voi mai băga vreo două pe parcurs. N-am fixat încă biletul de intrare, astea sunt detalii pe care le vom stabili la final”, a declarat miliardarul.


Cristian Ţânţăreanu a fost vizitat de o numeroasă echipă de ingineri, cu care discută despre afacere.
„Nu am timp nici să respir, muncesc pe brânci, dar îmi face plăcere. Abia aştept să mă relaxez la masaj, chiar la mine aici”, ne-a mai spus proprietarul Paradisului Verde, care a şi uitat că s-a operat de cancer în 2009. „Mă simt minunat, veselia şi petrecerile m-au făcut sănătos”, a mai spus Ţânţăreanu.


Vrea să angajeze 10 thailandeze


Probabil cel mai mare fan al masajului thailandez, Cristian Ţânţăreanu şi-a propus să-i fericească şi pe români. Aşadar, de la complexul lui de relaxare nu vor lipsi priceputele asiatice, cu trup sexy şi mâini de aur.
„Caut să angajez vreo 10 maseuze calificate, probabil voi apela la o firmă de plasare a forţei de muncă”, ne-a mai declarat Cristian Ţânţăreanu. Mai în glumă, mai în serios, excentricul afacerist s-a lăudat că de fiecare dată a făcut masaj cu finalizare.


De aici s-a inspirat!


Complexul „Therme Erding”, un fel de oază de maxim răsfăţ, este situat lângă München şi a devenit destinaţia de vacanţă preferată a lui Ţânţăreanu. „Am mers de multe ori acolo şi mă simt ca-n Paradis. Oamenii se plimbă dezbrăcaţi pe la piscine, fără nici o treabă”, a spus omul de afaceri.


sursa: click.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co