Interne

Croaziere pe Marea Neagra

Croaziere pe Marea Neagra

V-ati intrebat vreodata daca sunt croaziere pe Marea Neagra? Raspunsul este afirmativ, insa niciun operator turistic nu organizeaza sejururi pe marea noastra cu plecari din Constanta. Imbarcarea se face din Turcia.

Paradoxal, pentru romani este mai greu sa plece in croaziera pe Marea Neagra decat pe Mediterana sau Marea Nordului. Asta deoarece ocaziile de a pleca din Constanta pe mare, pentru a vizita majoritatea porturilor reper de pe coasta Marii Negre, sunt rarisime. Singurele oportunitati ar fi sa gasiti cateva locuri libere pe vasele de croaziera care organizeaza plecari din alte porturi. Va puteti imbarca pe nave odata ce acestea ajung in Constanta.

Parcurgeti circuitul si va reintoarceti in portul romanesc. Va intalniti cu ocazii de acest gen cel mult o data pe an. Pentru 2012 sunt planificate 45 de sosiri, o parte fiind insa vase de croaziera pe Dunare care au ca punct terminus Constanta.

Puteti face un sejur pe Marea Neagra si cu iahturile de croaziera, navigand singuri sau cu personal specializat. O zi costa 500 de euro. Chiar si acestea au devenit insa o raritate deoarece, potrivit unui operator din domeniu, cererea este mica.

Singura alternativa de a naviga pe mare mereu la indemana este de a alege o croaziera cu imbarcarea din strainatate, de exemplu din Istanbul. Sejurul, asigurat de unii din cei mai renumiti operatori mondiali, pe vapoare care pot adaposti chiar si peste 1.000 de pasageri, va va scoate din buzunar circa 2.500 de euro, de peste doua ori mai mult decat in Mediterana sau Marea Nordului.

Sursa: EVZ.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co