Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Crosul Copiilor 2011, sâmbătă, în Bucureşti

Weekendul acesta, copiii sunt invitaţi, sâmbătă, pe 8 octombrie, începând cu ora 08:00, în Piaţa Alba Iulia, să se bucure de surprizele Crosului Copiilor 2011! Vor avea parte de multe suprize: de la mişcare în aer liber, la activitaţi distractive şi antrenante prin care pot descoperi continentele lumii!

Crosul Copiilor este un eveniment sportiv necompetitiv, în cadrul căruia cei mici pot avea ocazia să îşi petreacă o zi de week-end într-un mod activ, făcând mişcare alături de alţi copii de vârsta lor. Acţiunea face parte din seria de evenimente dedicate Bucharest International Marathon 2011 şi se va desfăşura pe un traseu cu plecare din Piaţa Alba Iulia.

Cu o tradiţie de 3 ani deja, evenimentul se bucură de o popularitate în creştere de la an la an, iar in acest sens micuţii au în ediţia 2011 o zi dedicată numai lor, până în prezent competiţiile de juniori fiind programate în aceeaşi zi cu cele adresate adulţilor.

Micuţii alergători se pot înscrie şi participa în cursele diferenţiate pe grupe de vârstă, după cum urmează:

4-5 ani

6-7 ani

8-9 ani

10-12 ani

Mai multe detalii despre modalitatea de înscriere sunt disponibile pe:

http://bucharest-marathon.com/registration-kidsrace/

Micii campioni vor fi răsplătiţi cu premii şi multe surprize din partea organizatorilor şi sponsorilor evenimentului. Astfel, copiii se vor putea bucura de programul artistic al celor de la Contrapunct şi Fun Science şi vor avea ocazia să afle lucruri inedite despre ştiinţă de la Profesorul Trăznit. Totodată, vor putea face cunoştinţă cu sporturi inedite, cum ar fi cricketul!

Şirul surprizelor continuă la spaţiul de joacă „Triumful Cunoaşterii”! Cei mici au ocazia să devină adevăraţi exploratori şi să descopere lumea întreagă! Ei vor avea la dispoziţie piese LEGO® pentru a construi bucată cu bucată ţările lumii şi a câştiga premii speciale pentru îndemânare şi iscusinţă.  Totodată, vor avea ocazia să facă cunoştinţă cu cele 32 de personaje ale colecţiei „Triumful Cunoaşterii”, seria exclusivă de minifigurine LEGO® şi îndrăgitele personaje ale filmului Cars 2 Disney.

„Triumful cunoaşterii” este o campanie adresată copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, prin care cei mici pot învăţa şi descoperi continentele lumii şi cele mai importante ţări din fiecare continent într-un mod foarte distractiv şi interactiv: prin joacă. Aceştia pot afla şi poveşti inedite despre minifigurinele LEGO® şi maşinuţele  Disney-Pixar’s Cars2 care călătoresc în jurul lumii.

Colecţionând toate cele 32 de personaje ale Colecţiei „Triumful Cunoaşterii”: cele 16 minifigurine LEGO® din lumea întreagă şi cele 16 maşinuţe magnet Disney-Pixar’s Cars 2 oferite cadou în fiecare pachet UMF, copiii vor putea primi acasă piese LEGO® pentru a construi harta lumii. Mai multe detalii despre premii pe ww.umfclub.com.

Pe durata campaniei vor avea loc multe evenimente speciale, de la înălţări cu balonul cu aer cald la încercarea de a intra în Cartea Recordurilor cu cea mai mare hartă a lumii construită din piese LEGO®.

În campanie participă produse din mărcile Dero, Cif, Domestos, Omo, Coccolino, Dove, Rexona, Clear, Signal, Delma, Rama, Becel, Hellmann’s, Lipton, Delikat, Knorr, mărci înregistrate aparţinând Unilever, comercializate în pachete promoţionale  denumite „UMF”

Pachetele cu produse participante, denumite „UMF”, au ambalaj promoţional cu denumirea campaniei „Triumful Cunoaşterii” şi au inclusă câte o minifigurină LEGO® sau un magnet Disney-Pixar’s Cars2, precum şi un flyer promotional pe care se găseşte inscripţionat codul promoţional unic în baza căruia se poate face înscrierea în campanie.

sursa: stiri.rol.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co