Articole

Cu lumea-n cap, colecţia Premium, doar pentru telespectatorii postului Travel Mix!

Aşa cum aţi observat, în grila de programe a postului nostru a fost inclusă de ceva timp “CU LUMEA-N CAP”, emisiunea de turism a tuturor celor care iubesc să călătorească, să descopere, să se îndragostească. A celor născuţi cu lumea-n cap!

foto logo bun 2 (1)

„Cu lumea-n cap” va continua și în 2015 să fie ghidul telespectatorilor aflaţi în căutarea celor mai interesante destinaţii şi oferte turistice. Fiecare ediţie a show-ului „Cu lumea-n cap“ se concentrează pe o singură destinaţie turistică, analizată din mai multe puncte de vedere, în rubrici diferite.

FOTO LOGO BUN (1)

În rubrica „Agăţaţi harta-n cui“, turiştii vor primi amănunte despre traseele şi despre opririle pe care le pot face în drum spre destinaţie. La „Hot News“ vor fi compilate cele mai noi şi avantajoase oferte de călătorie, dar şi cele mai interesante ştiri din domeniu. De asemenea, în fiecare emisiune, un expert din turism îi va sfătui pe telespectatori cum să achiziţioneze un pachet turistic la cel mai bun preţ.

image001

Emisiunea de turism „Cu lumea-n cap” este difuzată, pe postul Travel Mix după următorul program

• marți, de la ora 21.00,

• miercuri, de la ora 8:00 și ora 22:00,

• vineri, de la 10.00 și 20.30 (premiera),

• sâmbătă, de la ora 11.30 și

• duminică, de la ora 10.00 și ora 23.00

De asemenea, emisiunea poate fi vizionată și pe postul Valea Prahovei TV,  în fiecare vineri de la 20.30 (în reluare sâmbătă, de la 16:30 și duminică, de la 22.30).

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co