Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Cum pleci in vacanta cu bani putini

Cum pleci in vacanta cu bani putini

Rezervarile last minute sunt cea mai buna solutie pentru cei care isi planifica vacanta pe ultima suta de metri. Acestea sunt disponibile atat la agentii, cat si pe internet, pe site-urile de rezervari online. In acest caz, trebuie sa indeplinesti insa cateva conditii: sa ai deja banii de cazare, sa ai bagajul facut si sa-ti poti lua concediu imediat, pentru ca e posibil sa pleci in doar cateva zile. In caz ca nu vrei sa pleci din tara si nici nu tii neaparat sa mergi in vacanta in varf de sezon, poti opta pentru unul din programele turistice de genul „Litoralul pentru toti” sau „O saptamana la munte”.

Te vei putea bucura de cazare si de mese la preturi speciale, atat la malul marii, cat si pe inaltimi. Si daca ai noroc, ofertele pot fi insotite de vouchere gratuite la diferite obiective turistice sau in parcuri de distractii. Schimbul de case e o alta solutie ieftina de vacanta. Pentru a putea beneficia de ea, trebuie fie sa ai prieteni straini care sa-si doreasca sa viziteze Romania si sa locuiasca la tine in timp ce tu stai la ei, fie sa iti faci abonament la unul din site-urile internationale destinate acestor schimburi. Vei scapa de plata cazarii.

Apeleaza la gazdele carora le-ai mai trecut pragul pensiunilor sau hotelurilor, dar numai daca ai fost incantat de serviciile care ti-au fost oferite. Clientii fideli au toate sansele sa beneficieze de oferte speciale personalizate. Cere de la mai multe agentii oferte in limita bugetului de care dispui si alege-o pe cea mai buna. Competitia e mare pe piata turismului si sigur vei gasi un pachet de vacanta rentabil.

Dupa ce te-ai hotarat asupra locului – mai ales daca pleci in alta tara, intereseaza- te daca orasul respectiv ofera pass-uri turistice, adica acele carduri preplatite, valabile pe termen lung, in baza carora poti beneficia de reduceri la transport, la vizitarea unor muzee sau chiar de gratuitati in unele magazine, pe tot timpul anului. Ia-ti la tine accesorii precum palaria, ochelarii de soare, costumul de baie, slapii ori setul de baterii de rezerva pentru aparatul foto, ca sa nu te trezesti ca vei fi nevoit sa platesti un pret de trei ori mai mare pentru ele la destinatie.

Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co