Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Cupa Mondială de Rugby – VIDEO

Cupa Mondială de Rugby – VIDEO

Cupa Mondială de Rugby din acest an ar putea genera 1,67 miliarde de dolari pentru economia globală provenită din activităţi sportive, iar turiştii străini care vizitează Noua Zeelandă vor genera venituri de 654 milioane de dolari americani.

Activitatea economică asociată sportului ar putea aduce până la 11,7 miliarde de dolari în economia Noii Zeelande până la sfârşitul acestui deceniu, conform unui studiu prezentat de dailybusiness.ro. Raportul constată că, până la sfârşitul acestui deceniu, cheltuielile consumatorilor asociate activităţilor sportive în Noua Zeelandă pot atinge valoarea de 1 miliard de dolari.

Dezvoltarea turismului, sponsorizarea unor activităţi civice şi dezvoltarea afacerilor generate de turneu sunt estimate să ajungă la o valoare de 1,21 miliarde de dolari, în timp ce numărul persoanelor care lucrează în domenii asociate sportului ar putea să crească până la 58.000 la sfârşitul acestui deceniu.

Totalul vânzărilor de bilete, care sunt preconizate să ajungă la 1,35 milioane, vor genera venituri de 224,5 milioane de dolari pentru organizatorii turneului.

De asemenea, raportul estimează că programarea meciurilor la ore târzii va impulsiona şi retelele de televiziune, cu o audienţă globală de aproximativ 4 miliarde de persoane care se estimează că vor urmări turneul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co