Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Cursele de noapte de pe Aeroportul Băneasa, interzise

Restricţiile de noapte pe Aeroportul Băneasa au intrat în vigoare începând de sâmbătă, 29 octombrie, astfel că între orele 22.00 şi 6.00 sunt interzise cursele aeriene pentru aeronavele de peste 50 de tone, cu excepţia curselor care au întârzieri de maxim 30 minute.

Companiile aeriene au efectuat deja modificări în orarul de iarnă, pasagerii find informaţi de noile schimbări prin e-mail sau la telefon, conform datelor de contact menţionate în rezervare.

La începutul lunii octombrie, reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti precizau că restricţiile de noapte se aplică încă din 1999, însă în acelaşi timp exista posibilitatea de a se opera şi în perioada de restricţie pentru zborurile întârziate.

Măsura aplicării restricţiilor urmăreşte clarificarea acestor norme, stabilindu-se ca între orele 22.00 şi 6.00 aeronavele de peste 50 tone să nu mai poată opera pe Aeroportul Băneasa.

Excepţie vor face cursele care au întârziere la aterizare sau la plecare de cel mult 30 minute, ora limită fiind astfel 22.30. Peste acest interval, dacă aeronavele sunt în aer, se vor deplasa către aeroportul de rezervă, stabilit de operatori. În cazul celui de la Băneasa este Aeroportul Otopeni, dar mai sunt rezerve la Constanţa sau la Timişoara.

sursa: money.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co