Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Harta tarifelor la schi în România

O înnoptare la schi te costă între 25 de lei şi 143 de lei în hoteluri şi pensiuni din staţiunile cu pârtii de schi. Află cât vei plăti la iarnă pentru o înnoptare la munte.

Alba

O înnoptare în Arieşenite costă 49 de lei, în intervalul 1noiembrie 2011-1 aprilie 2012.  Tariful acoperă cazarea în cameră dublă de 2 stele cu baie proprie, oricând între luni şi joi. Pentru intervalul vineri-duminică vei achita 66 de lei pentru o înnoptare la cabana din Arieşeni.

Bihor

O noapte în Stâna de Vale te costă 92 de lei, la finele lunii noiembrie. Tariful acoperă o înnoptare în cameră single dintr-un hotel de 3 stele.

Braşov

O înnoptare în Predeal te costă 45 de lei, până la finele anului. Tariful acoperă o înnoptare în cameră dublă într-o pensiune de 3 margarete, de luni până joi. La sfârşit de săptămână se practică tariful de 100 de lei pe cameră (respectiv 50 de lei pentru un loc în cameră dublă). 

O noapte în Poiana Braşov te costă 54 de lei, până pe 22 decembrie. În preţ intră cazarea în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete.

O înnoptare în staţiunea Săcele ajunge la finele lunii noiembrie la 143 de lei. Tariful acoperă cazarea în cameră single cu mic dejun, dintr-o pensiune de 3 margarete.

Aproape 38 de lei vei plăti pentru un loc în cameră dublă dintr-o pensiune de 4 margarete din Bran. Tariful este valabil până pe 20 decembrie. 

Caraş-Severin

Un loc în cameră dublă dintr-o cabană din staţiunea Muntele Mic se ridică la circa 50 de lei, din noiembrie până în martie 2012. Tariful acoperă un loc în cameră dublă matrimonială şi mic dejun. Tariful este valabil în cursul săptămânii.

Dacă vrei să mergi la schi în Semenic, trebuie să ştii că o înnoptare aici se ridică la 70 de lei. În preţ intră un loc cazare în cameră single şi demipensiune, de la 1 noiembrie până la sfârşitul lunii martie 2012.

Cluj

Cazarea în staţiunea Muntele Băişorii din Apuseni ajunge la 100 de lei pe noapte. Tariful acoperă o înnoptare în cameră single, dintr-o pensiune de 4 margarete. Tariful este valabil până la finele lunii noiembrie.

Gorj

Dacă vrei să mergi să schiezi la Rânca, trebuie să ştii că o înnoptare aici te costă 35 de lei. Cu banii achiţi un loc în cameră dublă matrimonială dintr-o pensiune de 3 margarete, în timpul săptămânii, până la 1 decembrie.

Harghita

O înnoptare în staţiunea Harghita Băi ajunge la 105 de lei pe noapte. În preţ intră cazarea în cameră single dintr-un hotel de 3 stele şi mic dejun. Tariful este valabil până pe 22 decembrie.

Dacă vrei să mergi la schi în Băile Homorod, trebui să ştii că un loc în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete te costă 45 de lei. Tariful este valabil până la sfârşitul lunii martie. 

25 de lei te costă o înnoptare într-o cabană din Bucin. În aceşti bani intră cazarea în cameră dublă twin cu baie proprie.

Dacă vrei să mergi la Izvorul Mureşului, vei achita 35 de lei pentru un loc în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete. Tariful este valabil până pe 6 ianuarie 2012.

O cameră single te costă 50 de lei la o o cabană din Topliţa. Tariful este valabil până pe 15 decembrie.

Hunedoara

O înnoptare în cameră dublă dintr-o cabană de 3 margarete din Cheile Buţii ajunge la 75 de lei. În preţ intră cazarea şi micul dejun.

Dacă vrei să mergi la Straja, vei achita 60 de lei pentru un loc în cameră dublă, dintr-o cabană.

O înnoptare în Parâng ajunge la 60 de lei pe un loc în cameră dublă în cabană. În preţ intră şi micul dejun.

Maramureş

Cei care vor să meargă la schi la Borşa, vei plăti 35 de lei pentru un loc în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete. Preţul e valabil până pe 20 decembrie, exclusiv de luni până joi. La sfârşit de săptămână se practică tariful de 40 de lei un loc în cameră dublă.

30 de lei te costă o înnoptare la o cabană din Cavnic. Banii acoperă un loc de cazare în cameră dublă dintr-o cabană, şi e valabil până pe 30 noiembrie.

Mureş

O înnoptare la Sovata te costă 65.5 lei în cameră dublă. În aceşti bani intră cazarea într-o cameră dublă dintr-o pensiune de 4 margarete.  

Neamţ

Dacă vrei să mergi în Durău, trebuie să achiţi 25 de lei pentru un loc într-o cameră dublă dintr-o pensiune din staţiune. Tariful este valabil până în luna mai 2012.

Prahova 

Un loc în cameră dublă dintr-o pensiune de 4 margarete din Azuga te costă în jur de 54 de lei. Tariful este valabil până pe 18 decembrie. 

Cei care vor să meargă la Buşteni trebuie să achite 30 de lei pentru un loc în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete. 

Vei plăti 40 de lei pentru un loc în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete din Sinaia, până pe 30 noiembrie. 

Sibiu 

50 de lei vei plăti pentru un loc în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete din Bâlea Lac. Tariful este valabil până în aprilie 2012. 

45 de lei vei achita pentru un loc  în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete din Păltiniş. Tariful este valabil până în martie 2012.

Suceava

Aproximativ 40 de lei te costă o înnoptare în cameră dublă dintr-o pensiune din Gura Humorului. Tariful este valabil până pe 20 decembrie.

50 de lei te costă un loc în cameră dublă dintr-o pensiune din Vatra Dornei. Tariful este valabil până pe 22 decembrie.

sursa: money.ro

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co