Interne

Cursuri de calificare in turism la Eforie

Cursuri de calificare in turism la Eforie

Cursuri de calificare in turism la Eforie. Inscrierile la cursurile desfasurate de Primaria Eforie continua pana la sfarsitul lunii ianuarie. Prin intermediul proiectului, 112 someri din Eforie vor beneficia de instruire in meseriile de bucatar, receptioner si barman-ospatar.

Primaria Eforie organizeaza cursuri de formare profesionala in turism pentru someri.

Pana in prezent s-au inscris aproximativ 90 de solicitanti, numarul maxim de cursanti prevazuti fiind de 112. La finalul scolarizarii cursantii vor primi diplome acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor. Proiectul Calificare pentru turismul romanesc este finantat din Fondul Social European -Investeste in oameni si se realizeaza in parteneriat cu o companie spaniola cu experienta in domeniu.

Echipa de instruire va fi formata din zece traineri, 5 romani si 5 spanioli. La finalul pregatirii, cursantii vor primi si o subventie de o mie de lei, tot din partea Primariei. Trainingurile se vor desfasura in Eforie Nord, iar cei 112 cursanti vor fi selectati dintr-un numar de 150 de persoane, care vor beneficia si de consiliere. Valoarea programului de calificare in turism este de aproximativ 500.000 de euro si se va desfasura pe o perioada de doi ani.

Sursa: turism.bzi.ro

2 Comments

2 Comments

 1. gianina

  2 februarie 2012 at 4:15 PM

  ESTE UN PROIECT MINUNAT!FELICITARI PENTRU INITIATIVA.AS DORI SA STIU CAND INCEP CURSURILE SI CE CONDITII TREBUIESC INDEPLINITE.UNDE SE DEPUN DOSARELE?
  VA MULTUMESC !

 2. alexandru

  30 martie 2013 at 1:16 AM

  E SUPERB ACEST CURS DE BARMAN OSPATAR DAR AS AVEA O INTREBARE:CAND SE INCEP CURSURILE ANU ACESTA PE CAT? Va multumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co