Evenimente

Dan Spătaru, în duet cu trupa BZN, la Sala Palatului

Iubitorii de muzică românească vor putea să-l asculte din nou pe regretatul artist Dan Spătaru, într-un concert live, datorită tehnologiei. Astfel, trupa BZN (Jan Keizer & Anny Schilder), a gândit o reinterpretare a celebrei melodii, ’’Drumurile noastre’’ , printr-un duet realizat de curând. Melodia are și un nou videoclip, lansat luna trecută la Restaurantul Elisabeta din București.

Cei doi artiști, iubitori declarați ai publicului românesc, vor reveni în țara noastră pentru un concert de sărbători, ce va fi susținut pe scena Sălii Palatului din București, pe data de 4 decembrie.

„Putem spune că ne simțim ca acasă in România. Am susținut numeroase concerte în România în ultimii ani, iar recitalul de sărbători de la Sala Palatului tinde să devină o tradiție. Ne place țara dumneavoastră. Aveți o țară foarte frumoasă, dar foarte important pentru noi sunt oamenii. Sunt săraci, dar zâmbesc întotdeauna. Am avut foarte mare succes în alte tari, dar în Romania am avut cele mai îndelungate aplauze. Este plăcut să fim aici”, au declarat Jan & Anny.

Spectacolul începe la ora 20.00, iar accesul în sală se face de la ora 19.00!

BZN ok

Bilete concert BZN – Sala Palatului, 4 decembrie 2014 se gasesc online pe www.eventim.ro si www.salapalatului.ro la următoarele categorii de prețuri:
• VIP – 500 RON – include meet & great cu artiștii
• Categoria I – 300 RON
• Categoria II – 200 RON
• Categoria III – 100 RON

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co