Evenimente

Daruri de Moş Nicolae la Muzeul Satului

Și tu poți să-l ajuți anul acesta pe Moș Nicolae să aducă daruri copiilor care provin din centrele de plasament. În perioada 1 – 6 decembrie 2014, la sediul Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, intrarea Kiseleff nr. 30, între orele 10.00 – 16.00, puteți duce cadourile pe care vreți să le oferiți copiilor, luând astfel parte la campania „Ajută-l pe Moş Nicolae”.

Apoi, în weekend, pe 6 și pe 7 decembrie sunteți așteptați să participați la programul cultural „Daruri de Moş Nicolae”, eveniment care include mai multe manifestări. Aşadar, sâmbătă, 6 decembrie, Muzeul Satului în parteneriat cu Şcoala Japoneză Sakura organizează un eveniment caritabil dedicat copiilor care provin din centrele de plasament. Începând cu ora 14.00, la Sala Victor Ion Popa din cadrul Muzeului Satului va avea loc un mini spectacol artistic.

În ambele zile, între 9.00 – 17.00, în curtea muzeului, meşteri populari si artizani din toată ţara, dar şi mici producători vă aşteaptă să alegeţi celor dragi cadouri şi să târguiţi produse tradiţionale şi bio specifice Sărbătorilor de Iarnă.

AFIS-SF.NICOLAE (1)

PROGRAM
Sâmbătă, 6 decembrie
14.00 – 14.30 O, brad frumos!
Grădiniţa de copii a sectorului 6 – Dumbrava minunată
14.30 – 14.45 Moment artistic japonez
Adina Rojas – Bucureşti
14.45 –15.15 Am plecat să colindăm…
Colindătorii din partea Şcolilor implicate în proiect

Prezintă actorul Alexandru Nicolae Mihai

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co