Evenimente

Spectacol „Iarna Muzicală” în București

100 de copii și adulți vor susține sâmbătă, 20 decembrie 2014, un concert inedit la Centrul Național de Artă Tinerimea Română. Astfel, între orele 10:00-18:00, se va desfășura cel de-al nouălea spectacol organizat de Școala de Muzică Boem Club – Concertul ‘Iarna Muzicală’, potrivit Agerpres.

Cursanții sunt atât intermediari și avansați, cât și începători. Ei vor cânta piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet sau cu vocea. Interpreții au vârste cuprinse între 3 și 50 de ani, intrucât Școala de Muzică Boem Club oferă lecții de muzică pentru orice vârstă și orice nivel.

Spectacolul va fi compus din 5 mini-concerte oferite de cursanții Școlii de Muzică Boem Club, organizate pe categorii de vârstă (copii, adolescenți și adulți) și pe nivel de cunoștințe (începător, intermediar și avansat). Profesorii Boem Club vor oferi și ei demonstrații ale talentului și profesionalismului lor, delectând auditoriul cu piese la pian, chitară, vioară saxofon sau cu vocea.

boem

Repertoriul concertului va cuprinde atât muzică clasică și ușoara, cât și colinde si piese specifice sărbătorilor de iarnă. Programul va fi alcătuit din momente solo la pian, chitară, vioară, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, dar și din momente de muzică de cameră, duete pentru vioara și pian, pentru chitară, voce și chitară, piese de pian la patru mâini.

Spectacolul se va termina cu un cocktail în cadrul căruia cursanții Școlii de Muzica Boem Club vor schimba impresii.

Concertul ‘Iarna Muzicală’ reprezintă încheierea unul an școlar de succes, cu numeroase premii la concursuri de specialitate, cu noi instrumente introduse în grila educațională, cu noi profesori în colectiv, cu și mai multi cursanți de toate vârstele și orice nivel zi de zi.

Prin organizarea periodică de concerte, audiții, concursuri, Școala de Muzică Boem Club dorește să susțină și să promoveze muzica și talentul muzical la orice vârstă, sub moto-ul ‘Lecții de muzică pentru toate vârstele! Niciodata nu e prea târziu sau prea devreme!’.

Sursa: Agerpres

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co