Externe

DB operează prin Eurotunel

DB operează prin Eurotunel

dbDupă trei ani de studiu detaliat, Comisia Interguvernamentală a acordat Deutsche Bahn un certificat de operare pentru a desfãşura servicii de transport prin Eurotunel, conform traveltechnews.ro.
Groupe Eurotunnel consideră că această decizie mult aşteptatã va spori considerabil schimburile între Marea Britanie şi Europa de Nord şi va adăuga în timp între trei şi patru milioane de pasageri noi pe an, celor zece milioane care deja utilizeazã serviciile existente de transport de mare viteză.
Acest nou capitol nu necesită nici o investiţie suplimentară, ajustările orarelor şi modificările ale căilor ferate prin tunel fiind suficiente pentru adaptarea la noul trafic.
Tunelul de sub Canalul Mânecii reprezintã o rutã rapidã, fiabilã şi competitivã. Taxele de acces stabilite de Groupe Eurotunnel în 1987 sunt deosebit de favorabile pentru dezvoltarea de noi servicii. Bazate în principal pe o taxă pentru fiecare pasager, ele limitează costurile iniţiale ale noilor operatori pânã la atingerea factorului de încãrcare preconizat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co