Imobiliare Valea Prahovei
Interne

De 1 mai au fost 20.000 de turiști pe litoralul Românesc

Aproximativ 20.000 de turişti au fost prezenţi de 1 mai, pe litoralul românesc.

Cei mai mulţi oameni au fost în Mamaia şi în staţiunile din sudul litoralului, potrivit preşedintelui Asociaţiei Litoral şi ANAT, Corina Martin.

„Estimăm că pe litoral se află aproximativ 20.000 de turişti, iar majoritatea au ales Mamaia, Costineşti şi Vama Veche”, a afirmat Corina Martin.

Ea a afirmat că, deşi litoralul este principala destinaţie turistică a ţării, totuşi nu beneficiază din partea statului de investiţii în infrastructură şi agrement.

„Mamaia este staţiunea numărul unu a României, iar această alegere este făcută de către turişti. Litoralul este destinaţia turistică majoră a României şi este de neînţeles că nu beneficiază de prioritate din partea statului pentru stimularea investiţiilor în infrastructură turistică şi de agrement”, a explicat Corina Martin.

Aceasta a precizat că Asociaţia Litoral a lansat 1 Mai anul acesta cu sloganul „o 9atitudine pe Litoralul Romanesc – Tot ACASA e mai bine !”, sperând să atragă cât mai mulţi turişti cu acest prilej la malul mării.

De asemenea, potrivit unui comunicat al Asociaţiei Litoral, turiştii care au ales să petreacă acest sfârşit de săptămână pe litoralul românesc au parte de concerte, dar şi de alte atracţii.

Astfel, în staţiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, vizavi de Hotel Rex, au avut loc concerte de muzică uşoară şi populară, iar în nordul staţiunii Mamaia fanii muzicii house au avut parte de zeci de ore de distracţie.

De asemenea, şi în Vama Veche şi Costineşti au fost organizate în această perioadă mai multe concerte.

Totodată, turiştii au optat pentru plimbări cu autocarele supraetajate pe traseul Gara Constanţa – Tabăra Turist Mamaia Nord şi retur, costul unei călătorii fiind de 4 lei de persoană, dar şi cu Telegondola din Mamaia – 10 lei/ persoană preţul unei călătorii, iar copiii sub şapte ani au beneficiat de gratuitate.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co