Interne

De Ziua Îndrăgostiților, hai în stațiunea Borșa din Maramureș

Petrece anul acesta ,,Valentine’s Day” sau ,,Dragobetele” în Borşa! Pentru cei mai romantici dintre voi, oamenii locului au pregătit mai multe suprize.

Iată ce este în program pentru Ziua Îndrăgostiților în Maramureş, potrivit Centrului Naţional de Informare şi Promovare Borşa:

Răsfăţ la Spa – Pentru că ne dorim să fim înconjuraţi de îndrăgostiţi şi de buna lor dispoziţie, vă invităm să sărbătoriţi ,,Zilele Iubirii” la structurile de primire turistice din Borşa, cu pachetul special Valentine’s Day. Acesta include: cazare, o cină romantică, un voucher pentru terapii Spa, şi un cadou surpriză din partea gazdelor.

Plimbare cu trăsura, trasă de cai – Când nici schiul, nici placa, nici piscina nu te mai mulţumesc, poţi pleca într-o plimbare cu sania, prin pădure, dar nu cu orice fel de sanie, ci cu una trasă de cai. Sunt realizate mai multe trasee, astfel încât turiştii care vizitează această zonă, să se poată bucura de întreaga splendoare a peisajelor oferite de dealurile ce împrejmuiesc staţiunea turistică Borşa.

Cină romantică la înălţime – Probabil nu ştiaţi, dar în Borşa există un lac care are forma României şi se află la altitudinea de 1720 m, unde poţi servi în condiţii delicios de romantice o cină cu iubita sub clar de luna în natură, asta în caz că sunteţi iubitori de drumeţii. Şi nu uita! Să îi spui cât de mult o iubeşti.

Zbor cu parapanta – poţi să-i oferi partenerei o experienţăa de neuitat, un zbor cu parapanta deasupra celei mai cunoscute cascade din România şi anume ,,Cascada Cailor”, cea mai înaltă cădere de apă din ţară precum şi spectacolul vizual oferit de Munţii Rodnei şi Munţii Maramureşului.

Serbările Zăpezii – Pe langă toate frumuseţile naturale şi toate activităţile pe care le puteţi desfaşura în Borşa, judeţul Maramures, în perioada 18-19 februarie, va avea loc şi cea de-a XIV-a ediţie a evenimentului Serbările Zăpezii, unde se vor desfăşura o mulţime de activităţi,concerte în aer liber, coborârea pe pârtie cu torţe, concursuri şi multe alte surprize, astfel că, puteţi prelungi sederea până de ,,Dragobete”.

Pentru ca totul să iasă foarte bine, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Borşa îţi vine în ajutor cu informaţii, accesând pagina http://www.infoborsa.ro/index.php/ro/.

Foto: Gabriel Motica

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co