Interne

Delta Dunării, din ce în ce mai populară

Delta Dunării, din ce în ce mai populară

Delta Dunării conduce topul destinaţiilor turistice cu cea mai mare creştere a numărului de turişti străini, în timp ce Bucureştiul a câştigat foarte mult teren cu turiştii români. O arată un raport al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Turism. Cele mai însemnate evoluţii ale numărului de turişti străini în 2011 au fost înregistrate în Delta Dunării, procentual 62%,  staţiunile balneare 20,3% şi Bucureşti, 8,1 %.Delta Dunării este o destinaţie turistică din ce în ce mai populară atât pentru turiştii români, cât şi pentru străini. Agenţiile încearcă să îşi adapteze pachetele pentru a veni în întâmpinarea cererii mari pentru această destinaţie. Cât despre preţuri, tarifele pleacă de la 80 de lei de persoană pentru o astfel de escapadă în deltă. Sunt preţuri pe care şi turiştii români le găsesc avantajoase, astfel că mulţi au trecut Delta Dunării pe lista locurilor de vizitat în această vară. Destinaţiile interne cel mai bine vândute la târgul de Turism al României  au fost litoralul, Delta Dunării şi staţiunile montane şi agroturistice.

1 Comment

1 Comment

 1. Daniela Smits

  21 martie 2012 at 8:43 PM

  Buna seara
  Tot ce-i mult, strica, spune un proverb de-al nostru…si apoi gânditi-va ca Delta e patrimoniu UNESCO si un biotop aparte.
  Ai nostri compatrioti ar trebui sa fie ecologic constienti si sa lase obiceiurile proaste acasa (gunoiul aruncat peste tot, mucuri de tigara, pungi de plastic -- care produc moartea unor pasari -).
  Si noi (eu si sotul) vom vizita Delta anul acesta, cu scopul de a fotografia cât mai multe pasari, fara a le deranja, desigur.
  Sa speram ca vom putea sa lasam Mama Natura în pace !
  Cu stima
  Daniela Smits (Belgia)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co